Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


TEXNALCO  ΡΗΓΟΣ - ΒΙΔΑΛΗΣ
Κουφώματα Αλουμινίου - PVC & Ξύλινα Κουφώματα Τήνος


Η εταιρεία μας “TEXNALCO  ΡΗΓΟΣ - ΒΙΔΑΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Τήνο, δραστηριοποιείται με την κατασκευή και εμπορία ξύλινων κουφωμάτων, γερμανικών, συνθετικών, PVC και κουφωμάτων αλουμινίου, προσφέροντας έργα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική τους.

Διαθέτει ιδιόκτητο κατασκευαστικό εργαστήριο 700 τ.μ. και εκθεσιακό χώρο στην Τήνο, ενώ αριθμεί περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, αλουμινίου και pvc ιδανικά για οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους.

Με μεράκι και πολύ αγάπη, όλα αυτά τα χρόνια, κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε με συνέπεια πόρτες, παράθυρα, παντζούρια, αλουμινίου - συνθετικά γερμανικά PVC και ξύλινα.
 

 

Επίσης, σας παρεχουμε πόρτες, παράθυρα, παντζούρια και γκαραζόπορτες κάθε τύπου και αρχιτεκτονικής, κλασικού και παραδοσιακού σχεδιασμού, καθώς επίσης ενεργειακά θερμοηχομονωτικά κουφώματα και κάγκελα όλων των τύπων.

Σας προσφέρουμε προϊόντα που πληρούν υψηλές προδιαγραφές και έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας - τιμής. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση και τα ιδανικά προϊόντα που θα κάνουν το κτίριο σας ασφαλή, λειτουργικό και κομψό.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Τήνο, τα οποία ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, την λειτουργικότητα αλλά και για την αδιαμφισβήτητη αισθητική τους.
 

 
H Texnalco στον Τύπο
Προτεραιότητα της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να παραδίδει έργα υψηλής αισθητικής. Έτσι, έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον αρκετών Ελληνικών και ξένων περιοδικών που ασχολούνται με την διακόσμηση και το σπίτι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δουλειές μας έχουν φωτογραφηθεί για κάποια περιοδικά. 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

η περάστε από τον εκθεσιακό μας χώρο στην Τήνο, για να συζητήσουμε
τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις δικές μας λύσεις.