ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - PVC

 
ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - PVC
Texnalco  Ρήγος - Βιδάλης Τήνος


Τα συνθετικά κουφώματα - pvc είναι πλαστικά κουφώματα, τα οποία προτιμούνται όλο και περισσότερο στη χώρα μας και αυτό γιατί έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Είναι οικονομικά, θερμομονωτικά, έχουν μεγάλη αντοχή και δεν χρειάζονται συντήρηση.

Η επιχείρηση μας “TEXNALCO  ΡΗΓΟΣ - ΒΙΔΑΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Τήνο, δραστηριοποιείται στον απαιτητικό χώρο των συνθετικών κουφωμάτων με γνώμονα την πλήρη λειτουργική και αισθητική κάλυψη και του πιο πελάτη. Έτσι, λοιπόν συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο όπως Veka, Kommerling, Gealan, Aluplast και Schuco σας προσφέρουμε συνθετικά κουφώματα τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Τήνο.

Τα συνθετικά κουφώματα που σας προσφέρουμε, διακρίνονται για την άψογη αισθητική τους και σας εγγυώνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας χάρη στα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.
 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
   
Πόρτες
   
Παράθυρα
   
Παντζούρια
   
Μπαλκονόπορτες
   
Σίτες
   
Ρολά
   
Συρόμενα Βαρέως Τύπου
 
Τα συνθετικά κουφώματά μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ’ οίκον” όπως επίσης και στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

Τέλος, το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την αποξήλωση και αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με συνθετικά κουφώματα, σεβόμενη πάντα το χώρο σας.
 
 
ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

η περάστε από τον εκθεσιακό μας χώρο στην Τήνο, για να συζητήσουμε
τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις δικές μας λύσεις.