Όροι

 
ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Texnalco  Ρήγος - Βιδάλης Τήνος


Τα ξύλινα κουφώματα σε κάθε κτίριο προσφέρουν την αίσθηση της ζεστασιάς και του παραδοσιακού στυλ. Στην Ελλάδα προτιμούνται ιδιαίτερα γιατί το ξύλο ως  δομικό υλικό έχει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών. Έχει κορυφαίες θερμομονωτικές ιδιότητες, εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες, αριστες μηχανικές ιδιότητες, υψηλή αισθητική και διαχρονική αξία λόγω της σχεδίασής του.

Η επιχείρηση μας “TEXNALCO  ΡΗΓΟΣ - ΒΙΔΑΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Τήνο, αποτελώντας αποκλειστικό αντιπρόσωπος της εταιρείας TSIGAS, μπορεί να σας προτείνει τα ιδανικά ξύλινα κουφώματα για την οικία, το εξοχικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Τα ξύλινα κουφώματα που σας προσφέρουμε κατασκευάζονται από άριστες πρώτες ύλες. Ξυλεία Δρυός, Nιαγκόν, Mεράντι, Iρόκο, Tικ, Σουηδική αποτελούν τη βάση για την μακροβιότητα των ξύλινων κουφωμάτων που σας προσφέρουμε.
 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
   
Υαλοστάσια
   
Παντζούρια
   
Εσωτερικές Πόρτες
   
Εξωτερικές Πόρτες
   
Ειδικές Κατασκευές
 
Με βάση τα διεθνή τεστ, τα ξύλινα κουφώματα που σας προσφέρουμε εμφανίζουν ιδανικούς δείκτες αντοχής σε ανεμοπίεση και διαπερατότητα στον αέρα, υδατοστεγανότητας και θερμοπερατότητας και έχουν υψηλές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, επιτυγχάνοντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος συντήρησης.

Οι πλέον εξελιγμένοι μηχανισμοί έχουν μεγάλο δείκτη αντισκωριακής προστασίας και μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρη στον υψηλό δείκτη ασφάλειας και είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους ανοίγματος κουφωμάτων όπως ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα κ.λπ.
 

 
ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

η περάστε από τον εκθεσιακό μας χώρο στην Τήνο, για να συζητήσουμε
τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις δικές μας λύσεις.